Nya Bågar i Butikerna

Vi har varit på inköpsmässa och föll pladask för ett nytt märke…Odd Molly. Bågarna är precis som kläderna, jättefina med härliga detaljer. Fodralen är hur snygga som helst, riktigt “Odd Molliga”. Bågarna finns än så länge i Åhusbutiken.

Det fanns mycket nytt och snyggt på mässan så det blev inköp av coola Vasuma, stilrena och lätta Lindberg, färglada Örgreen, trendiga Mykita och Munich Eyewear, godbitar från D&G och Dolce & Gabbana, designade Starck och härliga Alain Mikli.

Under veckan har vi även haft besök från Skaga som hela tiden förnyar sin kollektion och hade riktigt fina modeller att visa upp.

Rayban ligger inte på latsidan utan har kommit med flera nya solglasögon modeller. Bl a den populära modellen RB 4147 finns numera i en stl mindre. Vi köpte in solnyheter även om de flesta kunder tror att nyheterna bara kommer på våren, men solen lyser året om och vi har ju många kunder som reser på semester till soliga länder under vårt vinterhalvår. Några vanliga bågar blev också inköpta.

Nyheter har redan anlänt och det kommer att komma nyheter varje vecka, som längst dröjer det nog till jan 2012 innan allt som vi beställt har kommit in. Vi gör inköp under hela året för det släpps nyheter hos våra leverantörer under hela året.

Välkommen in och prova bågar!