Mässbesök och inköp i München

Opti Munich är en “ny” mässa i München som har blivit väldigt populär med många intressanta utställare. I år var det 80 olika nationaliteter allt som allt med både utställare och besökare. Vi kan väl säga att den är internationell 🙂

Vi hade inte siktet inställt på något särskilt utan vi besökte mässan med ett öppna ögon, vilket såklart resulterade i inköp. Man bara ser något nytt, annorlunda, nytänkande. Då blir det verkligen roligt att köpa in fina bågar.

Cazal, ett mycket välkänt tyskt märke som har blivit väldigt populärt hos bl a Spike Lee och andra kändisar. Märket har funnits i Sverige för många år sedan men kommer nu att finnas i Åhus och Kristianstad igen.  Lägg namnet Cazal på minnet, vill du stilla din nyfikenhet redan nu så klicka på länken . www.cazal-eyewear.com

Ett annat spännande märke kommer också nu i vår. Intressanta glasögon gjorda av Vinylskivor. Riktigt coola modeller som kanske kräver en musikälskande person med stark karaktär som bärare.

Nästa märke är verkligen speciella glasögon gjorda med hjälp av 3D teknik och 3D skrivare, Hoet ifrån Belgien gör dessa mästerverk.

När nyheterna anländer vågar vi inte riktigt sia om, men vi hoppas på snart.

Välkommen!