Hitta dina glasögon hos Leg. Optiker Pär Schmidt

Besök våra butiker i Kristianstad och Åhus för att utforska vårt sortiment: bågar, glas, linser, solglasögon, läsglasögon, barnbågar och mer!

optiker kristianstad Åhus

Glasögonbågar

Hitta dina perfekta glasögonbågar hos oss!

När du letar efter glasögonbågar möts du av en enorm variation av märken och modeller, och priserna varierar över hela skalan. Hur väljer du de bästa glasögonbågarna som kombinerar stil och kvalitet? Här på Pär Schmidt's Optik erbjuder vi ett omfattande urval av glasögonbågar som uppfyller de högsta standarderna.

Vårt utbud av glasögonbågar

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder glasögonbågar som inte bara är snygga utan också av erkänt hög kvalitet. Vårt sortiment inkluderar både välkända etablerade varumärken och mindre oberoende leverantörer. De mindre leverantörerna förser oss med unika bågar och mindre kollektioner som kan vara perfekta för dig som vill sticka ut.

Våra högkvalitativa glasögonbågar

Vi är övertygade om att kvalitet är nyckeln till nöjda kunder. Därför har vi noga valt ut våra leverantörer för att säkerställa att de levererar produkter som håller över tiden. Vi förstår dock att olyckor kan inträffa, och om dina älskade bågar behöver reservdelar, är vi här för att hjälpa till.

Glasögonbågar för olika ansiktsformer

Alla har olika ansiktsformer, och det är viktigt att hitta bågar som passar just dig. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av bågar som passar olika ansiktsformer, oavsett om du har ett brett ansikte, smalt, runt eller långsmalt. Våra experter är här för att ge dig råd och hjälpa dig att hitta det perfekta paret som både kompletterar din stil och passar ditt ansikte på bästa sätt.

Stilfulla glasögonbågar

Oavsett om du söker en klassisk och tidlös look eller något mer unikt och trendigt, kan du lita på oss för att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa glasögonbågar som är både funktionella och stilfulla.

Utforska vårt sortiment

Besök oss och utforska vårt sortiment av glasögonbågar. Tillsammans kan vi hitta de perfekta bågarna som kommer att vara din följeslagare på din synresa. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de glasögonbågar som passar just dig.

Exempel på våra varumärken

Några av de varumärken vi erbjuder inkluderar Lindberg, Silhouette, Tom Ford, TVR, Masunaga, Örgreen, Blac, Rayban, Anne & Valentin och många fler.