Hitta dina glasögon hos Leg. Optiker Pär Schmidt

Besök våra butiker i Kristianstad och Åhus för att utforska vårt sortiment: bågar, glas, linser, solglasögon, läsglasögon, barnbågar och mer!

optiker kristianstad Åhus

Linser

Vi har linser för dig

Vi samarbetar med ledande tillverkare av linser, inklusive specialiserade linsproducenter som skapar linser för specifika synbehov. Vårt sortiment omfattar linser som är utformade för att korrigera en mängd olika synfel.

Måttanpassade linser för dina ögon

Oavsett om du föredrar endagslinser, månadslinser eller dygnetrunt-linser, kan vi skräddarsy dina linser för att passa dina behov. Ditt val av linstyp kommer att bero på ditt synfel och ditt livsstilsbehov. Kanske behöver du linser för daglig användning eller bara vid specifika tillfällen, som när du tränar.

Se klart på alla avstånd med progressiva linser

Vi erbjuder även lösningar för dem som behöver både över- och närsynthet. Vårt utbud inkluderar progressiva och multifokala linser som ger dig möjlighet att se klart och bekvämt på alla avstånd.

Linsvård med det senaste inom teknologi

När det gäller linsvård har vi det senaste inom linsvätskor. Optifree Evermoist från Alcon är speciellt utformad för de senaste silikonhydrogellinserna. Denna linsvätska är enkel att använda och kräver ingen gnuggning. Dessutom avlägsnar Optifree Evermoist fler bakterier än andra linsvätskor och bibehåller fukten i linserna längre.

Säkra och bekväma linser för torra ögon

För dem som upplever torra ögon när de använder linser har vi specialdroppar som är utformade speciellt för linsbärare. Vi har komfortdroppar som kan användas vid tillfälliga besvär med torra ögon och ger mer komfort vid linsanvändandet. Vid återkommande problem med torra ögon vid användning av linser rekommenderar vi att du kontaktar din optiker vid nästa linsskifte.

Håll dina linser rena och säkra

Kom ihåg att alltid tvätta händerna noggrant med tvål och vatten innan du hanterar dina linser. Detta är viktigt för att undvika eventuella infektioner och andra problem med linserna.

Har du problem med dina ögon, kontakta oss, vid akuta besvär ska du alltid kontakta 1177.