Hitta dina glasögon hos Leg. Optiker Pär Schmidt

Besök våra butiker i Kristianstad och Åhus för att utforska vårt sortiment: bågar, glas, linser, solglasögon, läsglasögon, barnbågar och mer!

optiker kristianstad Åhus

Nattlinser /Ortho-K

Nattlinser / Ortho-K: Revolutionerande synlösningar

Nattlinser och Ortho-K erbjuder en revolutionerande synlösning utan behovet av linser, glasögon eller operation. Hos oss hittar du Ortho-K, en banbrytande teknik som rättar till ditt synfel medan du sover, vilket ger dig skarp syn under dagen utan några synhjälpmedel. Denna metod passar utmärkt för dig som är aktiv inom sport, upplever torra ögon, eller vistas i dammiga miljöer.

Ortho-K: Synförbättring medan du sover

Nattlinser är en tillgänglig alternativ för nästan alla med närsynthet eller astigmatism, speciellt för dem som har en dioptri på högst -4,5 och en astigmatism på högst -2,5. En intressant fördel med Ortho-K är dess förmåga att bromsa utvecklingen av närsynthet, särskilt hos unga.

Orthokeratologi (Ortho-K): Behandling som håller ögonen skarpa

Orthokeratologi, eller Ortho-K, är en progressiv behandlingsmetod som inte bara ger omedelbar synkorrigering utan också har potential att bibehålla denna förbättring över tid. Genom att använda specialdesignade nattlinser under natten omformas hornhinnan temporärt, vilket gör det möjligt att se skarpt utan synhjälpmedel under dagen.

Bekvämt och säkert: Ortho-K ger bättre syn

Ortho-K är bekvämt och säkert, vilket gör det till en idealisk metod för att hantera närsynthet och uppnå skarpa synresultat. Sluta leta efter dina glasögon och linser varje morgon och överväg Ortho-K som en praktisk och effektiv lösning för att förbättra din syn och bromsa närsynthetens utveckling.